O nama

Tvrtka NADZOR ZAŠTITE NA RADU d.o.o.  osnovana je 2019. godine u Zagrebu, te obavlja usluge u skladu sa ovlaštenjima Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Ministarstva unutarnjih poslova.

Poslovanje i organizaciju  vodi direktorica  Maja Trbojević sa svojim radnim kolegama.

Osnovna djelatnost tvrtke NADZOR ZAŠTITE NA RADU d.o.o. je pružanje svojim klijentima usluga u području zaštite na radu,zaštite od požara i tehničkih ispitivanja. Kvalitetnim i predanim obavljanjem poslova, klijentima nudimo kompletnu uslugu iz područja zaštite na radu za sve djelatnosti.

U cilju zadovoljenja zakonskih obveza Vaše tvrtke, te sigurnosti i očuvanja Vas, Vaših zaposlenih, svih osoba koje se mogu zateći u Vašoj radnoj okolini, te Vaših materijalnih i prirodnih dobara. Za sve navedene poslove imamo odgovarajuća ovlaštenja nadležnih ministarstava.

Društvo djelatnost obavlja u poslovnom prostoru na adresi Avenija Marina Držića 4, u Zagrebu, a znatan dio pružanja usluga iz zaštite na radu i zaštite od požara obavlja se na terenu, odnosno u prostoru klijenata ili korisnika usluga po cijeloj Hrvatskoj.

Naš moto je dva koraka ispred inspekcije što smatramo da svojom profesionalnošću i brzinom dokazujemo postojećim klijentima.

NAŠE KOMPETENCIJE:

  • POUZDANOST:

NADZOR ZAŠTITE NA RADU  Vam stoji na raspolaganju od 0-24h te nam ukažite svoje povjerenje. Naravno, komunikaciju sa inspekcijom prepustite nama 🙂

  • ROKOVI:

Strogo poštujemo sve rokove, nikada ne kasnimo i ne zaboravljamo na Vas.

  • KVALITETA:

Sve naše radnje usmjerene su podizanju svijesti o važnosti zaštite na radu, kao i zaštite zdravlja.

ZAŠTO BAŠ MI?

Suradnja s nama omogućiti će Vam da se u miru posvetite svom osnovnom poslu bez razmišljanja o zaštiti na radu i zaštiti od požara. O rokovima i vašoj sigurnosti – brinut ćemo mi!

U stanju smo pružiti brzu i pouzdanu uslugu iz različitih područja djelatnosti te osigurati preduvjete za siguran rad i sve potrebno za slučaj inspekcijskog nadzora.

Uvijek na raspolaganju, radujemo se budućoj suradnji, Vaš NADZOR ZAŠTITE NA RADU d.o.o.